Βιογραφικό
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Από το 2000 έως το 2004 φοίτησα στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Επιστρέφοντας στην πόλη μου ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στο τετραετές πρόγραμμα Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών όπου και συνεισέφερα εθελοντικά στις δραστηριότητες του.
Συμμετείχα στο Ερευνητικό Πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Πάτρας για την ένταξη παιδιών παλιννοστούντων και μεταναστών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Μαζί με τους συνάδελφους εργαστήκαμε για την καταγραφή των αναγκών σε δημοτικά σχολεία της πόλης και της περιφέρειας και οργανώσαμε σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς δράσεις στην τάξη βασισμένες στην βιωματική μάθηση.
Έλαβα μέρος σε πρόγραμμα εκπαίδευσης και εργασιακής εμπειρίας στην Παιδοψυχιατρική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας όπου παρείχα υποστηρικτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε παιδιά και γονείς.
Σήμερα εργάζομαι στον δικό μου χώρο όπου και πραγματοποιούνται οι συνεδρίες. Είμαι συνεργάτης του MDA Ελλάς (Σωματείο για την φροντίδα των ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις) όπου και παρέχω τις υπηρεσίες μου σε ασθενείς μέσω ατομικών συνεδριών και ως συντονίστρια ομάδας προσωπικής ανάπτυξης.
Είμαι μέλος του ΣΟΨΥ Πάτρας. Συνεχίζω την εκπαίδευσή μου ως ψυχοθεραπεύτρια με την εξειδίκευση μου στο αντικείμενο της τραυματοθεραπείας με την μέθοδο ΕMDR.
Αναβλητικότητα - Αναποφασιστικότητα
Η αναβλητικότητα ως όρος αναφέρεται στην συστηματική και χρόνια αντικατάσταση δραστηριοτήτων υψηλής προτεραιότητας με χαμηλότερης,
Προβλήματα Συμπεριφοράς και Προσαρμογής στο Σχολείο
Ξεκινώντας αυτό το άρθρο, θα ήθελα να επισημάνω ότι σκοπός μου δεν είναι να αναλυθεί αυτό το τεράστιο θέμα με συστηματική και λεπτομερή μέθοδο αλλά να σταθώ σε κάποια βασικά ζητήματα που απορρέουν μέσα από αυτό. Δεν επιλέχθηκαν χαρακτηρισμοί όπως: ακραία, επικίνδυνη, παθολογική καθώς οι επίσημοι ορισμοί δεν αφορούν μόνο την σκιαγράφηση μίας ορισμένης συμπτωματολογίας αλλά έχουν και έναν ποινικό, δικαστικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα.